Velkommen til Gørding-Vejrup Skyttekreds

Årets gang

En sæson i Gørding-Vejrup Skyttekreds varer hele året rundt, og dit medlemsskab dækker for hele året.

Fra september til april træner vi hver tirsdag og torsdag kl. 18:30 – 20:00, seniorerne (+55) træner også om mandagen kl. 14:00 – 16:00.

Fra april til august træner vi hver torsdag kl. 18:30 – 20:00.

Udover den almindelige træning deltager foreningen i en række stævner. Disse stævner er for alle vores medlemmer – hvad enten man er ny eller erfaren. Til stævnerne kommer man altid til at skyde i en klasse med andre skytter, der skyder på samme niveau – så når man er ny, konkurrerer man imod andre nye.

Når vi tager afsted til stævner, foregår det således:

 • Der sendes en mail ud til alle medlemmer om, der er skydning et bestemt sted en bestemt dag
 • Der bliver lagt en tilmeldingsliste på ”skranken” i opholdslokalet, hvor man skriver sig på.
 • Skytterne skriver sig på listen, hvis de har lyst til at deltage.
 • Et par dage inden modtager skytterne en tidsplan, der kan de se, hvad tid de skal skyde den pågældende dag.
 • Skytterne møder op på dagen og skyder stævnet. Mangler man en kørelejlighed, kan man køre fra banen sammen med de hjælpere, der pakker til stævnet.
  Frivillige hjælpere fra foreningen sørger for at pakke de våben, det udstyr, med mere, der skal bruges på aftenen – så du som skytte skal ”bare” melde dig til, og komme med og have en god aften.

Stævner foreningen deltager i:
Uge 46: Gesten Stævne
Uge 47: Ribe Skydning
Uge 2: Stævne i Bramming
Uge 4: Stævne i 3. Hovedkreds
Uge 5: Landsdelsskydning
Uge 9: Helle Skydning
Uge 10: Rødding Skydning

Hjemmebaneturneringer
Ud over de stævner skytterne har mulighed for at deltage i, deltager vi som forening også i nogle hjemmebaneturneringer, som landsdelen afholder. Det foregår sådan, at skytterne skyder x antal (antal kan variere fra år til år) hjemmebaneturneringer. Disse indberettes af bestyrelsen. Skytterne kommer med på resultatlisten og ’kampen’ om medaljer i deres klasse i turneringen.
Alt sammen foregår på hjemmebane på almindelige træningsaftener – dog i bestemte perioder.

Pokalskydning
Hvert år afholder Gørding-Vejrup Skyttekreds vores egen pokalskydning. Det foregår sådan, at alle medlemmer skyder for at deltage i kampen om vores egne vandrepokaler. Vinderen af hver klasse får den tilhørerende pokal, derpå graveres vinderens navn og årstal – og vinderen må tage pokalen med hjem lige ind til næste år.

Det sociale
I Gørding-Vejrup Skyttekreds sætter vi meget stor pris på det sociale, på at der er god stemning i opholdslokalet og på hyggen. Derfor har vi i løbet af en sæson et par aftner, hvor vi gør lidt ekstra.

 • Juleafslutning/Juleskydning
  Der afholdes den sidste gang inden jul. Her er alle medlemmer, forældre, søskende, hjælpere og andre interesserede inviteret til at komme og skyde på sjove skiver, spise æbleskiver og drikke kaffe/sodavand.
  Når alle har skudt, afholdes der fælles præmieoverrækkelse – og præmierne denne aften er chokoladenissemænd.
  Det plejer at være en rigtig hyggelig aften, hvor der altid er god opbakning fra medlemmerne.
 • Afslutning af vintersæson.
  Afholdes sidst i marts/først i april. På denne aften holdes der præmieoverrækkelse fra nogle af de stævner, som skytterne har deltaget i i løbet af året. Der uddeles præmier og pokaler fra vores egen præmieskydning. Der er altid lidt godt til både maven og ganen for børn og voksne. Det plejer, at være en super god aften, hvor vi får rundet sæsonen af, og siger på gensyn indtil september.