Velkommen til Gørding-Vejrup Skyttekreds

Bliv medlem


Med et medlemskab hos Gørding-Vejrup Skyttekreds får du mulighed for at skyde enten luftriffel, luftpistol eller cal.22 riffel. Våbnene og måden man skyder på, er den samme, den eneste forskel er, at cal.22 riflen giver et lidt større ’bang’ end luftriflen.

Fra september til april træner vi hver tirsdag og torsdag kl. 18:30 – 21:00. Det er åben træning for alle vores medlemmer. Vores seniorskytter (+55) skyder også hver mandag kl. 14:00 – 16:00, her er alle seniorskytter velkomne.
Fra april til august træner vi hver torsdag kl. 18:30 – 21:00. Det er åben træning for alle vores medlemmer.


Hvis du gerne vil være medlem eller er interesseret i at prøve at komme og skyde
Så skal du bare komme ned i foreningen i vores åbningstid, du behøves ikke at booke en tid i forvejen. Vi er klar til at tage imod dig.
Vi har alt det udstyr, du har brug for at komme i gang og vores dygtige trænere giver dig en god oplevelse med skydningen og hjælper dig fra start til slut.

Indmeldelse
Indmeldelsen foregår på den måde, at du udfylder en medlemsseddel med navn, adresse, fødselsdato og telefonnummer samtidigt med, at du betaler for dit medlemskab enten kontant eller med Mobilepay. Når du har udfyldt indmeldelsessedlen, får du dit medlemskort og du er nu medlem af foreningen. Dit medlemskab gælder til den næstkommende 30.8., herefter skal medlemskabet fornyes igen.

OBS – alle medlemmer over 15 år, skal udfylde en SKV 6.
Det vil sige, at alle medlemmer over 15 år skal politigodkendes. Til dette får man en seddel, man skal udfylde med navn, adresse, mm., sammen med sin indmeldelsesseddel. Herefter søger foreningens formand for resten i forbindelse med at få godkendt SKV6’eren.

Hvis du har spørgsmål
Er du velkommen til at ringe til foreningens formand Frank Løbner på telefon 20144917 eller til at sende foreningen en messengerbesked på Facebook.

Indmeldelsesblanketten
Finder du i filen herunder. Du kan dog også finde den, når du kommer op i opholdslokalet.